Ботев (Пд) поиска оставката на Йордан Сталев и извaждането на

...
Ботев (Пд) поиска оставката на Йордан Сталев и извaждането на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив изрази отвращение съдията на мача със Славия

 Славия чака Левски или ЦСКА на финала за Купата
Ботев (Пд) изиска оставката на Йордан Сталев и извaждането на Станислав Ставров от съдийството. Това се споделя в специфична декларация, оповестена на формалният уебсайт на " жълто-черния " клуб ден след загубата с 0:1 от Славия в София, която класира " белия " отбор на край. Там негов противник ще бъде спечелилият от двойката Левски - ЦСКА, като реваншът е през днешния ден. В първата среща " сините " завоюваха с 2:0.

" Ръководството на ПФК Ботев (Пд) показва своето надълбоко отчаяние и омерзение от метода, по който бе изопачен полуфиналният конфликт в шампионата за Купата на България против тима на Славия.

ПФК Ботев желае оставката на новоназначения ръководител на Съдийската комисия Йордан Сталев.

ПФК Ботев упорства арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава дежурства като основен, помощник или четвърти арбитър!

ПФК Ботев упорства за обществено обявяване на отчета и претекстовете за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдаващия на днешния мач Валери Цветков.

ПФК Ботев показва своята поддръжка към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния тим, както и своите възторженостти към съответната реакция и позицията на " жълто-черната " аудитория във връзка с съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. " Васил Левски ", ПФК Ботев реши да не нагнетява напрежението преди дуела, защото това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб.

За страдание, честната игра претърпя тежко проваляне, а прозиращите безочливост и безсрамие в някои мнения след мача приказват, че това проваляне няма да бъде последното, а следващото... ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР