Ботев Пд опитва да осъществи сериозен изходящ трансфер. Според медиите

...
Ботев Пд опитва да осъществи сериозен изходящ трансфер. Според медиите
Коментари Харесай

Ботев Пд реди трансфер за 2,2 млн. евро

Ботев Пд пробва да реализира сериозен произлязъл трансфер. Според медиите в Русия е доста евентуално " канарчетата " да продадат халфа Точукву Нади на Динамо Москва.
От съветския клуб са отправили оферта на стойност 2,2 млн. евро за 19-годишния нигерийски национал, който взе участие на миналото Световно състезание до 20 година Според информацията футболистът към този момент е договорил персоналните си условия с Динамо, а препоръчаният му контракт е за 4 години.
През предишния сезон Нади записа 19 мача в efbet Лига, в които обаче не съумя да се разпише или да даде асистенция. Въпреки това той остави положителни усещания с играта си в средата на терена, а това не е останало неусетно и от съветския гранд.
Клубове от Италия и Германия наблюдават 18-годишния нападателен футболист Уме Емануел от Ботев, оповестява Score Nigeria. Нигериецът изигра 16 публични мача с 1 гол за представителния тим. На Световното в Аржентина той записа две асистенции в пет мача и оказа помощ на африканския отбор да доближи до 1/4-финалите.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР