Ботев обяви, че всички сектори на стадион Христо Ботев -

...
Ботев обяви, че всички сектори на стадион Христо Ботев -
Коментари Харесай

Официално: Ботев пуска всички сектори за дербито

Ботев разгласи, че всички браншове на стадион Христо Ботев - централна естрада, трибуни юг, север и изток ще бъдат пуснати за идното пловдивско дерби против Локомотив, което ще се играе идващия петък. 
Прочетете още
Утре ще бъде пуснати билетите за централната естрада, изток и юг, а във вторник в продажба ще са билетите и за естрада север. 

Ето какво написаха от Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

Използваме опцията да отправим своите благодарности към господин Пламен Райчев – заместник-кмет „ Строителство и вложения “ в Община Пловдив, както и към ДЗЗД „ Колежа “, за проявеното схващане и подготвеност да спомагат идната футболна среща сред тимовете на „ Ботев “ Пловдив и „ Локомотив “ Пловдив да се организира при 100% приложимост на трибуните на стадион „ Христо Ботев “.

Относно самата футболна среща и организацията, обвързвана с продажбата на билети, уведомяваме жълто-черните последователи за следното:

В събота, 28.10.2023 година, в продажба на касите на стадион „ Христо Ботев “, както и онлайн, ще бъдат пуснати билетите за Централната естрада, Трибуна „ Изток “ и Трибуна „ Юг “.

Във вторник, 31.10.2023 година, ще бъдат пуснати в продажба и билетите за Трибуна „ Север “.

С почитание,Ръководството на ПФК „ Ботев “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР