Ботев Ихтиман победи втория отбор на Септември София с 1:0

...
Ботев Ихтиман победи втория отбор на Септември София с 1:0
Коментари Харесай

Ботев Ихтиман се справи с пореден съперник в контрола

Ботев Ихтиман победи втория тим на Септември София с 1:0 в инспекция, която се игра въз основата в Герман. Победното попадение пристигна през първата част, а Кристиян Андонов се разписа в 34-ата минута на дуела.

В жегата, която беше обхванала терена двата отбора пробваха да се надиграват, само че тежкото време оказа въздействие върху представянето.

Домакините имаха чудесна опция да открият резултата в 32-ата минута, откакто Мартин Тодоров стреля чудесно, само че ударът му срещна гредата.

Две минути по-късно отлична офанзива на Ботев отляво разреши на Рангел Игнатов да центрира чудесно в наказателното поле, а Кристиян Андонов прониза вратата на противника. Малко по-късно още веднъж Ботев направи отлична офанзива, само че в последна сметка не се стигна до нов гол.

През втората част домакините от Септември II понатиснаха в последните минути и в 82-ата минута Мартин Филипов стреля от 20 метра, стражът на гостите мазета топката в краката на Валери Попов, който би отблизо разстояние, само че коженото кълбо мина на сантиметри от лявата странична греда.

Така Ботев завоюва с 1:0 в потребна инспекция и за двата тима преди старта на шампионата в Югозападната Трета лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР