Ботев (Ихтиман) победи Септември II (София) с 2:1 в мач

...
Ботев (Ихтиман) победи Септември II (София) с 2:1 в мач
Коментари Харесай

Ботев с първи успех в първенството

Ботев (Ихтиман) победи Септември II (София) с 2:1 в мач от 2-ия кръг на Югозападната Трета лига - група А. Така отборът воден от Валери Свиленов към този момент има 3 точки в актива си, а столичани са с 1 извоювана в първия кръг против Левски Раковски.

Сред първичен напън на домакините, футболистите на Септември съумяха да вземат самодейността и откриха резултата с отлична офанзива отляво и прелестен гол с глава, който остави беззащитен вратаря Филип Димитров, а минутата беше едвам 8-а.

Постепенно домакините съумяха да вземат самодейността, а Борислав Балджийски правеше каквото си изиска с бранителите на гостите.

Борис Янков съумя да изравни резултата в 30-ата минута след отлична офанзива. В 42-ата минута съдията Благой Манов отсъди дузпа за Ботев, която майсторски беше осъществена от Борислав Балджийски. Решението на съдията беше посрещнато с отрицателни реакции от управлението на Септември в лицето на спортния шеф Кристиян Добрев.

Домакините имаха опцията да осъществят и трети гол през първата част, само че топката нацели напречната греда.

Двата отбора се вкопчиха крепко един в различен през втората част, а обстановки имаше и пред двете порти. В заключителните минути да срещата Димитров избави трите точки за отбора си, откакто избави ослепително с крайник удар на футболист на Септември от пет-шест метра. Гостите извършиха три корнера в границите на добавеното време на срещата, само че не стигнаха до точка.

В третия кръг Ботев гостува на Левски Раковски на 20 август, а Септември II е хазаин на Сливнишки воин (Сливница).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР