Ботев е на път да осъществи един от най-престижните трансфери

...
Ботев е на път да осъществи един от най-престижните трансфери
Коментари Харесай

Тим от Серия А с оферта за талант на Ботев

Ботев е на път да реализира един от най-престижните прехвърляния в историята си. Канарчетата са на крачка от продажбата на огромната си вяра Станислав Шопов в отбор от Серия А.

Елитният СПАЛ е пратил оферта за Станислав Шопов, който на 23 февруари ще навърши 17 години. Възпитаникът на Стефан Стоянов бе на проби в Рома напролет, само че до договорка не се стигна. Сега прекосяването му е доста по-вероятно.

От организацията Scouting Team, която съставлява играча към този момент оповестиха, че СПАЛ са изпратили съответна оферта за Шопов. Остава двата клуба да се схванат за цената и изискванията, при които юношеският национал ще облече фланелката на елитния италиански отбор.

В Коматево се чака да влезе сериозна сума, защото Станислав Шопов бе привързан с контракт. Ръководството на Ботев постъпи при него надалеч по-професионално, в сравнение с в тази ситуация със Серкан Юсеин. 22-годишният отбранителен халф е с изтичащ договор и ще премине в Лудогорец, както Марица към този момент писа.

Канарчетата могат да изтърван по същия метод и вратарят Даниел Кайзер, чийто договор е до 30 юни и досега не е склонил да го възобнови. Интерес към него демонстрират от първенеца Лудогорец. При продажба на единия от двамата вратари сега - Ренан и Броун, незабавно ще бъде отправена оферта за Кайзер. Ако това не се случи, полякът ще премине в Лудогорец лятото като свободен сътрудник. В Ботев считат, че разтрогналият с Черно море Благой Макенджиев е точния сменник на Кайзер и не престават договарянията с него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР