„Ботев е добър отбор и точковият му актив до този

...
„Ботев е добър отбор и точковият му актив до този
Коментари Харесай

Илиан Илиев очаква тежко гостуване на Ботев

„ Ботев е добър тим и точковият му актив до този миг не дава отговор на капацитета им. Не ни заблуждават и двете им загуби вкъщи, защото във въпросните мачове нямаха късмет. Особено против Берое. Зная, че против нас ще са още по-амбицирани и стимулирани, откакто още не са печелили точки във Враца.”, съобщи за „ Петел” треньорът на Чернно море Илиан Илиев.

Специалистът се надява, че неговите подопечни ще се показват на равнище, както в предните дуели и ще наложат стила на игра, към който се стремят, с цел да се опълчват сполучливо.

„ При равните с Етър и Славия във Варна не ни доближи малко в завършващата фаза и в петък чакам да сме по-ефикасни. Дано и съдийството да бъде положително и реферите останат незабележими.”, сподели още Илиев.

Както е известно, „ моряците” са в серия от 2 победи и 2 равенства, и заемат трето място в класирането на efbet лига с 8 точки. Врачани имат победа и три загуби, и са 11-и с 3 пункта. efbet Лига 5 кръг, петък 9 август  Ботев (Враца) 18:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР