Бостънският милионер Никълъс Стемпер заведе Анита на Малдивите. Младоженецът е

...
Бостънският милионер Никълъс Стемпер заведе Анита на Малдивите. Младоженецът е
Коментари Харесай

Анита и Ник започнаха от Малдивите сватбеното пътешествие

Бостънският милионер Никълъс Стемпер заведе Анита на Малдивите. Младоженецът е избрал един от най-скъпарските ризорти, където двойката ще прекара най-малко десетина дни.

Влюбените са наели вила на брега на океана, която несъмнено има и личен басейн и джакузи. Наемната й цена дневно стартира от 8000 лв.. Преди часове Анита се похвали къде е, като разгласява стори в Инстаграм. Блондинката към този момент е сменила и семейството си на Stemper.
Реклама
Анита и Никълъс се ожениха в края на предходната седмица на охолно празненство в столичния хотел Hyatt. Сватбата беше в стеснен кръг, като доминираха посетители от страна на булката. Родителите на младоженеца също участваха.
Реклама
Двамата се срещат преди по-малко от година и се влюбват от пръв взор. Бързат за сватбата, защото Анита желае по-скоро да получи щатска виза и да заживеят дружно. А до тогава – ще обикалят разнообразни кътчета по света. Първата им спирка са Малдивите, а къде по-късно, ще разберем скоро от фотосите, които плейбойката ще покаже сигурно в обществената мрежа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР