Бостън Селтикс надигра драматично със 104:103 като гост на Маями

...
Бостън Селтикс надигра драматично със 104:103 като гост на Маями
Коментари Харесай

Кош със сирената донесе на Бостън безценен успех над Маями и прати серията в решителен седми мач

Бостън Селтикс надигра трагично със 104:103 като посетител на Маями Хийт в мач №6 от финала на Източната конференция на НБА и по този метод " келтите " изравниха резултата в серията, макар че позволиха да изостана с 0-3 победи.

Гостите от Бостън имаха преднина през съвсем целия дуел в " Касея Център ", в това число и 10 точки задатък при 98:88 в хода на последната четвърт, само че все пак триумфът им пристигна след панер със сирената на Дерик Уайд.

Джими Бътлър вкара три наказателни удара при оставащи 3.0 секунди, с цел да изведе " горещите " напред при 103:102 и играчите на Маями към този момент се виждаха спечелили, само че Селтикс не бяха споделили последната си дума.

Джо Мазула взе таймаут за " келтите ", а при последното им нахлуване Маркъс Смарт стреля за три и пропусна, само че Дерик Уайт бе на вярното място, с цел да направи добавка и да донесе успеха на Бостън Селтикс.

Джейсън Тейтъм приключи дуела с " дабъл-дабъл " за триумфа - 31 точки и 12 битки, а мощен мач изигра и Джейлън Браун, който се регистрира с 26 точки и 10 битки.

За Маями Хийт Джими Бътлър вкара 24 пункта и добави 11 битки, с цел да завърши с " дабъл-дабъл ", а Кейлъб Мартин способства за своя отбор с 21 точки и 15 битки.

По този метод финалът в Източната конференция на НБА сред Бостън Селтикс и Маями Хийт ще би трябвало да бъде решен в цялостния формат на серията от седем конфликта, а спечелилият ще бъде избран на 30 май (вторник) рано сутринта българско време в " Търговско дружество Гардън " в Бостън.

При триумф за " келтите " те ще се трансфорат в първия отбор в историята, който сполучливо заличава пасив от 0-3 победи в серия от плейофите на НБА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР