Бостън Селтикс може да бъде подсилен в търсене на втори

...
Бостън Селтикс може да бъде подсилен в търсене на втори
Коментари Харесай

Основен защитник може да се завърне за Бостън срещу Милуоки

Бостън Селтикс може да бъде заздравен в търсене на втори следващ триумф над Янис Адетокумбо и настоящите първенци Милуоки Бъкс в полуфиналите на Източната конференция. Серията бе изравнена след безапелационния триумф на „ келтите “ със 109:86 в тяхната зала „ Ти Ди Гардън “.

Избраният за Защитник на годината в Националната баскетболна асоциация (НБА) Маркъс Смарт, който пропусна въпросния мач номер 2 с „ елените “, съобщи в четвъртък, че „ има големи шансове да се завърна “, откакто получи мъчителна травма на дясното бедро при загубата на Бостън в първия конфликт. Гардът на Селтикс сподели, че синината към коляното му е довела и до оток, който лимитирал неговото придвижване – главната причина, заради която не играл във втората среща.

Той е оптимистичен, че ще бъде подготвен, когато серията бъде възобновена в събота в Милуоки. „ Веднага щом почистим течността, всичко останало ще бъде окей “. Смарт добави, че невъзможността да играе във втория мач, при загубата в първия дуел, било нервно прекарване. „ Много е мъчно, и моите съотборници знаят – всеки, който ме познава, схваща, че в случай че аз пропущам мач, изключително от плейофите, би трябвало в действителност да имам проблем “.

Гардът останал удовлетворен от мощния мач на своите съотборници, като Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм комбинирали за 59 точки при разгрома над Бъкс. „ Не бяхме задоволително остри в първия мач, поздравления за Бъкс, те излязоха на паркета и направиха това, което трябваше да създадат, а ние не можехме да губим с 0-2 след първите си два дуела вкъщи. Просто съм горделив от метода, по който момчетата дадоха отговор на предизвикването и съм благополучен, че всеки оказа помощ за тази победа “, приключи Смарт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР