Бостън Селтикс е само на победа от класиране за втория

...
Бостън Селтикс е само на победа от класиране за втория
Коментари Харесай

Бостън е на победа разстояние от втория кръг след ново късно избухване на Кайри Ървинг

Бостън Селтикс е единствено на победа от класиране за втория кръг на плейофите в Националната баскетболна асоциация, откакто се наложи със 104:96 над Индиана Пейсърс като посетител и поведе с 3:0 победи в серията.

" Пешеходците " водеха с 88:87 малко повече от шест минути преди края, само че с отлична игра на Кайри Ървинг в заключителните моменти гостите направиха поврат и поеха цялостен надзор над серията. Ървинг спомогна за 11 от финалните 16 точки на Бостън, като осъществя два коша от игра, два наказателни удара и асистира за още два коша на Ал Хорфорд - един за две и един за три точки, като завърши срещата с 19 точки и 10 асистенции. Най-резултатен за спечелилите бе Джейлън Браун с 23 точки, а Джейсън Тейтъм завърши с 16. За Индиана гардът Тайрик Евънс означи 19 точки от пейката, а най-резултатен от титулярите за домакините бе хърватинът Боян Богданович.
Jaylen erupted on offense, Kyrie delivered in the clutch on both ends, and now we sit just one win away from a second-round berth. https://t.co/rpWSCX8Qln
— Boston Celtics (@celtics) April 20, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР