Бостън Селтикс е на път да стори наглед невъзможното. Келтите

...
Бостън Селтикс е на път да стори наглед невъзможното. Келтите
Коментари Харесай

Бостън отново оцеля! Келтите са на път да пренапишат историята след епичен трилър срещу Маями

Бостън Селтикс е на път да стори привидно невъзможното. " Келтите " са на победа от това да станат първия тим в НБА, който печели серията си след закъснение с 0:3. Възпитаниците на Джо Мазула победиха със 104:103 като посетител Маями Хийт след героичен трилър в " Кайзея Сентър ". Така серията във финала на Изток беше изравнена на 3:3. 

Бостън водеше през съвсем целия мач тази нощ, като на три пъти имаше задатък от 10 или повече точки, само че позволяваше на " горещите " да го стопят. След серия от 9:2 домакините понижиха пасива си на 100:102. При опит за пукотевица от зоната за три точки Ал Хорфърд фаулира Джими Бътлър, а звездата на Маями не пропусна и изведе своя тим напред - 103:102. 

До края оставаха три секунди, а топката беше за " келтите ". Маркъс Смарт стреля за три точки, а топката се завъртя към кръга, само че не влезе. Дерик Уайт обаче хвана битката и със сирената върна серията в Бостън за мач №7. 

Най-резултатен за спечелилите беше Джейсън Тейтъм с 31 точки и 12 битки. Джейлън Браун осъществя още 26 точки, а към тях добави и 10 битки. Маркъс Смарт остана с 21 точки, а огромният воин Дерик Уайт приключи с 11 точки. 

За Маями Джими Бътлър вкара 24 точки, а с 11 битки оформи " дабъл-дабъл ". Кейлъб Мартин се регистрира с 21 точки и 15 битки. Гейб Винсънт остана с 15 точки. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР