Бостън Брюинс поведе с 1:0 победи на Каролина Хърикейнс във

...
Бостън Брюинс поведе с 1:0 победи на Каролина Хърикейнс във
Коментари Харесай

Бостън поведе във финала на Изток в НХЛ

Бостън Брюинс поведе с 1:0 победи на Каролина Хърикейнс във финала в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада след победа с 5:2 като хазаин в първата среща. "Мечоците " обаче не стигнаха по никакъв начин елементарно до изразителни триумф, който стана факт с помощта на четири безответни гола в последната третина.

Стивън Кампфер откри резултата в срещата след единствено 2:55 минути игра, само че секунди по-късно Себастиан Ахо изравни за Каролина. В средата на втория интервал "ураганите " даже направиха цялостен поврат в мача посредством Грег МакКег, който бе прецизен за 2:1 с втория си гол в плейофите този сезон.

Опрени до стената, домакините се подвигнаха за поврат в третата третина и с два гола в границите на 28 секунди поведоха с 3:2. Първо прецизен за Бостън бе Маркус Йохансон, а незабавно по-късно и Патрис Бержерон се записа измежду голмайсторите.

В заключителните три минути на мача Бостън вкара нови два гола, този път с разлика от единствено 11 секунди сред тях, а техни създатели станаха Чарли Койл и Крис Вагнер. Вторият мач от серията е в неделя, още веднъж в Бостън. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР