БОСТЪН (AP) — Ветеран от военновъздушните сили на САЩ, който

...
БОСТЪН (AP) — Ветеран от военновъздушните сили на САЩ, който
Коментари Харесай

Американски военен ветеран, обвинен в притежаване на явни изображения на дете, очевидно се е присъединил към руската армия

БОСТЪН (AP) — Ветеран от военновъздушните сили на Съединени американски щати, който избяга от обвиняване за владеене на очевидни полови изображения на дете, сподели на юриста си, че се е включил към съветската войска, и се появява видео, което го демонстрира по какъв начин подписва документи във боен комисар в Сибир.

Уилмър Пуело-Мота, някогашен определен чиновник в дребен град в Масачузетс, се очакваше да се признае за отговорен в Роуд Айлънд при започване на януари, само че не се яви в съда, съгласно прокурорите. Миналата седмица се появи видео, което наподобява демонстрира 28-годишния в Русия и показва поддръжка за войната на страната против Украйна – фрагменти, които могат да бъдат употребявани за разпространение на описа на Москва за спора.

Неговият юрист, Джон М. Сицилин сподели пред Boston Globe, че се е обадил на Пуело-Мота на 8 януари, ден преди да се признае за отговорен. Според прокурорите той се е качил на полет от Вашингтон, окръг Колумбия, до Истанбул, Турция, ден по-рано.

„ Той сподели: „ Присъединих се към съветската арм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР