БОСТЪН (AP) — Рафаел Девърс удари хоумър с два ръна,

...
БОСТЪН (AP) — Рафаел Девърс удари хоумър с два ръна,
Коментари Харесай

Дългият HR на Рафаел Девърс счупи място в дясното поле и Ред Сокс взе серия с победа с 5-4 над Роялс

БОСТЪН (AP) — Рафаел Девърс удари хоумър с два ръна, който счупи място надълбоко в дясното поле на Fenway Park, Доминик Смит също имаше два удара и Бостън Ред Сокс победи Канзас Сити Роялс с 5-4 в неделя, с цел да вземе серията.

Ред Сокс завоюваха втората си поредна победа, откакто изгубиха отварачка. Бостън се усъвършенства до най-хубавия резултат 9-3 във Висшата лига през юли и е 20-8 от 12 юни.

All-Star Devers изпрати плъзгач от първия ининг от Брейди Сингър (5-6) с приблизителна оценка изходна скорост от 114,7 mph на планувани 439 фута, боричкане в горната част на седалка и разхлабване на горната опора. Red Sox разгласиха „ Доклад за случай във Fenway Facilities “, който имаше фотография на счупената алена седалка в техните уеб сайтове за обществени медии.

„ Хлапето е заключено “, сподели мениджърът на Red Sox Алекс Кора за Девърс, който отхвърли да отиде на Мача на звездите, с цел да си почине на досадното рамо. „ Просто се погрижи за него тази седмица. Той не отива в Тексас по основ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР