БОСТЪН (AP) — Microsoft заяви в петък, че все още

...
БОСТЪН (AP) — Microsoft заяви в петък, че все още
Коментари Харесай

Microsoft казва, че не е успяла да разклати руските държавни хакери

БОСТЪН (AP) — Microsoft съобщи в петък, че към момента се пробва да изгони елитните съветски държавни хакери, които проникнаха в имейл сметките на висши ръководители на компании през ноември и които съгласно него се пробват да пробият потребителски мрежи с откраднати данни за достъп.

Хакерите от съветското външно разузнаване SVR са употребявали данни, получени при проникването, което разкриха в средата на януари, с цел да компрометират някои складове на първоначален код и вътрешни системи, сподели софтуерният колос в блог и a регулаторна документи.

Говорител на компанията не би описал до какъв първоначален код е бил сбъднат достъп и каква дарба са придобили хакерите, с цел да компрометират в допълнение системите на клиента и Microsoft. Microsoft сподели в петък, че хакерите са откраднали „ секрети “ от имейл връзките сред компанията и неуточнени клиенти – криптографски секрети като пароли, документи и ключове за засвидетелствуване – и че се е обърнала към тях, „ с цел да оказват помощ при предприемане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР