БОСТЪН (AP) — Маверикс не можаха да разберат как най-добре

...
БОСТЪН (AP) — Маверикс не можаха да разберат как най-добре
Коментари Харесай

Кристапс Порзингис от Селтикс внезапно се превърна в голям проблем във финалите за отбора на Маверикс, който го изхвърли

БОСТЪН (AP) — Маверикс не можаха да схванат по какъв начин най-добре да употребяват огромния човек Кристапс Порзингис по време на трите му сезона в Далас.

Три години по-късно Маверикс имат огромен проблем с Порзингис във финалите на НБА.

Треньорът на Далас Джейсън Кид сподели преди началото на серията, че не мисли, че Порзингис получи съвсем задоволително похвали за способността си като блокиращ удар и човек, който може да трансформира ударите на съперниците.

7-футовият направи и двете при вълнуващото си завръщане на корта при успеха на Бостън със 107-89 в мач 1, до момента в който също по този начин обезпечи точков удар — 20 точки за 21 минути игра — който даде подтик на гърмежа.

Това беше цялостна проява на неговия набор от умения от Бостън, който в никакъв случай не беше употребен изцяло по време на времето на Порзингис в Далас.

„ Той играе ролята си “, сподели Кид. „ Мисля, че това е едно от нещата, които се подценяват в KP. Когато го помолите да направи нещо, той го прави. Той не се оплаква от ролята си. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР