БОСТЪН (AP) — Мъж от Масачузетс, обвинен в убийството на

...
БОСТЪН (AP) — Мъж от Масачузетс, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в убийството на жена си, беше осъден по отделно дело, включващо продажба на фалшиви картини на Анди Уорхол

БОСТЪН (AP) — Мъж от Масачузетс, упрекнат в убийството на жена си, беше наказан във вторник на повече от три години зад решетките за несвързана машинация с изкуство случай, обвързван с продажбата на две подправени картини на Анди Уорхол.

Брайън Уолш, който е изправен пред ликвидиране първа степен и други обвинявания за гибелта на 39-годишната Ана Уолш, беше наказан на 37 месеца за продажба на две подправени картини на Анди Уорхол. Той също по този начин беше наказан да заплати 475 000 $ реставрация.

През 2016 година покупател откри реклама за двете картини в eBay, две от „ Сенките “ на Уорхол, поредност от неозаглавени нереални картини от 1978 година, споделиха прокурорите.

След като заплати на Уолш 80 000 $ за нереалните картини, купувачът не откри никакви обещани печати за засвидетелствуване на фондация Уорхол върху картините, споделиха прокурорите. Човекът също видя, че платното и скобите наподобяват нови и че картината не наподобява идентична с тези в рекламата в eBay, което заключава, че картините...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР