БОСТЪН (AP) — Губернаторът Маура Хийли номинира в сряда съдия

...
БОСТЪН (AP) — Губернаторът Маура Хийли номинира в сряда съдия
Коментари Харесай

Губернаторът на Масачузетс номинира бивш романтичен партньор за най-висшия съд на щата

БОСТЪН (AP) — Губернаторът Маура Хийли номинира в сряда арбитър от апелативния съд и някогашен сантиментален сътрудник, с който е споделяла дом в продължение на няколко години, за открита място в най-висшата правосъдна инстанция на щата.

Сътрудникът от апелативния съд на Масачузетс Габриел Р. Уолоходжиан ще служи като асоцииран арбитър във Върховния правосъден съд, в случай че номинацията й бъде утвърдена. Wolohojian е втората номинация за най-висшия съд на щата от Healey, първата жена и първият отворен член на LGBTQ общността, определена за губернатор на Масачузетс.

„ Няма по-квалифициран или по-подготвен човек да се причисли към Висш съдебен съвет от арбитър Волоходян. Гордея се с тази номинация и се гордея, че предлагам някой, който е толкоз заслужил и толкоз дипломиран. Това е, което обществото заслужава “, сподели Хийли пред кореспонденти.

„ Разбира се, имах персонална връзка със арбитър Wolohojian в продължение на доста години, тъй че инцидентно също знам нещо за нейния темперамент и нейната честност и типа персона, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР