БОСТЪН (AP) — Двама настоящи и двама бивши полицаи от

...
БОСТЪН (AP) — Двама настоящи и двама бивши полицаи от
Коментари Харесай

Щатски полицаи от Масачузетс, арестувани за вземане на подкупи, за да преминат търговски шофьори на тест

БОСТЪН (AP) — Двама сегашни и двама някогашни служители на реда от щатската полиция в Масачузетс бяха измежду шестима души, упрекнати във вторник в скица за хипотетично взимане на подкупи, в това число нов снегорин и алея в подмяна на предоставяне на позитивни резултати на изпити за комерсиално шофиране, сподели прокуратурата на Съединени американски щати във вторник.

Шестимата са упрекнати във подправяне на записи и даване на преференциално отношение на минимум 17 водачи от май 2019 година до януари 2023 година които са полагали своята шофьорска брошура или CDL тест. Дори когато водачите се провалиха на теста за умения, служителите на реда ги минаха и оповестиха, че са го създали с текст и кодовата дума golden. Някои служители на реда даже се майтапиха в текстовите известия какъв брой зле се е показал водачът на теста съгласно обвинителния акт.

„ Накратко, както се твърди в този обвинителен акт, CDL-тата са били за продажба “, и.д. Адвокатът Джошуа С. Леви сподели пред кореспонденти. „ Войниците бяха подкупени с безвъзмездни артикули, с цел да преминат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР