Босненският тенисист Дамир Джумхур, който е редовен клиент на Григор

...
Босненският тенисист Дамир Джумхур, който е редовен клиент на Григор
Коментари Харесай

Дамир Джумхур смята, че целият сезон може да бъде отменен

Босненският тенисист Дамир Джумхур, който е " постоянен клиент " на Григор Димитров, изрази подозрения, че сезонът на трева ще се организира през тази година. На 12 март ATP отсрочи всички мачове за шест седмици поради пандемията от COVID-19, а преди дни суспендирането на всички шампионати се удължи до 7 юни.
 Новак Джокович ще подари 1 млн. евро за респиратори и друго здравно съоръжение
Новак Джокович ще подари 1 млн. евро за респиратори и друго здравно съоръжение

Дарението ще бъде за лечебните заведения в родината му Сърбия

На 8 юни би трябвало да стартира сезонът на трева и към този момент не са направени нови изказвания за отсрочване. Според Джумхур обаче, точно това най-вероятно ще се случи.

" Разговаряйки с другите играчи, мощно се съмняваме, че сезонът ще се възобнови при започване на юни. С метода, по който вървят нещата, паузата евентуално ще се удължи. Целият сезон може да бъде анулиран - ​​например, ние не виждаме смисъл във възобновяването на сезона през август ", сподели Джумхур пред " Фена ", представен от TennisWorldUSA.

В момента босненецът е под №107 в света и прекарва времето си в Белград. Той разкри, че се е посветил напълно на домашни тренировки в опит да резервира оптимално добра форма. Както всички останали спортисти, той също прикани хората да си останат вкъщи и да бъда виновни в борбата с пандемията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР