Босненският нападател на Един Джеко разкри в интервю за дейли

...
Босненският нападател на Един Джеко разкри в интервю за дейли
Коментари Харесай

Джеко: Не очаквах да си тръгна от Рома, много съм щастлив за Салах

Босненският нападател на Един Джеко разкри в изявление за " дейли Мейл ", че не е очаквал да си тръгне от през лятото на 2021 година. Той изкара 6 години в, където бе съотборник на и. Египетският нападател и бразилският вратар сега са футболисти на, а британският гранд е противник на в Шампионската лига.
 Джеко: Ако мислех какво е направил Лукаку преди мен, въобще нямаше да съм в Интер Джеко: Ако мислех какво е направил Лукаку преди мен, въобще нямаше да съм в Интер
" Миналото лято беше първият път, когато си помислих: " Никъде няма да вървя ". Предната година имаше нещо с, а преди две години имаше нещо с,и съвсем се стигна до трансфер. Миналото лято не чаках да си потегли след идването на Моуриньо. Говорих с него, когато той пристигна и той знаеше, че ми остава една година до приключването на контракта ми. Беше чест подобен популярен управител да пристигна в клуба. Казах му: " Тук съм и ще дам всичко от себе си за теб и клуба ". Но когато си в последната година от контракта си и се появи оферта, за какво да не я обмислим? За няколко дни пристигна от челси, а Интер пристигна за мен ", разяснява Джеко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР