Босненската банда Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена

...
Босненската банда Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена
Коментари Харесай

Последни подробности за концерта на Dubioza Kolektiv в Арена Армеец

Босненската тайфа Дубиоза Колектив е на път да разпродаде Арена Армеец. Остава ден до концерта им в София и единствено близо 1000 броя билети, налични в мрежата на Eventim.bg. Организаторите от клуб Строежа предлагат допустимо най-бързото закупуване, както и по-ранното влизане в залата, с цел да се обезпечи оптимален комфорт. Билетите за Ниво Терен са изцяло изчерпани от седмици. На 27 октомври, този петък , вратите на залата отварят в 18:30 ч., а близо едночасовият сет на специфичните посетители от Asian Dub Foundation започва от 20:00 ч. Хедлайнерите на вечерта ще излязат на сцената в 21:15 ч. и ще се задържат там цели два часа. Проектът се реализира с поддръжката на Captain Morgan и Tuborg.
За по-удобното и бързо влизане и настаняване в залата са планувани 16 обособени коридора, водещи към главните входове за двете обособени зони – Ниво Терен (правостоящи) и Ниво 1 (сектори А, В и С - седящи) . За цялостната продукция по реализирането на събитието са ангажирани над 300 чиновници, чиято съществена цел е безпрепятственото и сполучливо осъществяване на концерта. На терена ще бъде построена рампа за хора в неравностойно състояние, придвижващи се с колички. Подробна потребна информация, указания и рекомендации можете да откриете ТУК!
След края на лайв-програмата са планувани две публични афтър-партита , на които ще бъдат поканени музикантите от участващите групи – в клубовете Строежа и Терминал 1. Стартът им е малко след единадесет.

Междувременно, Dubioza Kolektiv започва стратегическо интернационално партньорство с Viber . В допълнение към стикерите, които могат да бъдат свалени и на кирилица на български, бандата ще показа за първи път Viber Bot за района, посредством който всички почитатели на Вайбър ще могат да вземат участие в игри с награди и да завоюват билети за концерти в своята страна. Така да вземем за пример техните почитатели у нас ще имат опцията да завоюват билети посредством Вайбър за огромния концерт в София на 27 октомври. Също по този начин е забавно да се означи, че почитателите на Dubioza Kolektiv ще имат опцията да поддържат връзка с обичаната си група посредством обществен чат.
Малкото останали билети могат да бъдат открити на касите на верига бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, клуб Строежа, клуб Терминал 1, клуб Маймунарника, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “, щанд EVENTIM - ул. " 6-ти септември ", щанд EVENTIM - The Mall, както и онлайн през уеб страницата на компанията.
Линк към събитието във Facebook!


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР