Босът на веригата за бойни изкуства UFC Дейна Уайт наби

...
Босът на веригата за бойни изкуства UFC Дейна Уайт наби
Коментари Харесай

Босът на UFC наби жена си за Нова година ВИДЕО

Босът на веригата за бойни изкуства UFC Дейна Уайт наби жена си Ан по време на новогодишната им почивка в Мексико, написа „ Труд “. Във видеото, оповестено от TZM, се вижда той да приказва със брачната половинка си и да я държи за китките, до момента в който тя му „ дава отговор “, като го удря по лицето. Уайт отговори, като я удари по гърба, преди други хора да се намесят в случая.

Не след дълго Уайт проговори и изясни обстановката, в която се намира двойката.

„ С жена ми бяхме на открито на Нова година и за жалост това се случи. Аз съм едно от момчетата и сте ме чували да го споделям доста пъти, които се застъпват, че дамите не би трябвало да бъдат докосвани, и в този момент тук приказвам за това. Ние сме женени от съвсем 30 години, познаваме се от 12-годишни и явно сме претърпели някакви нелепости дружно. Имаме три деца и това е една от тези обстановки, които са ужасни. Жалко е и тъкмо в този момент сме по-загрижени за децата “, сподели Уайт и добави: „ В момента сме фокусирани върху фамилията. Хората ще имат мнение по този въпрос и множеството ще бъдат прави. Особено в моя случай. Никога не би трябвало да вдигате ръка на жена. С жена ми се обичаме, дружно сме. Това е единствено една от неприятните обстановки “.

Очевидци, които са били в нощния клуб, показват, че Уайт и брачната половинка му са били пияни преди настъпилата физическа разпра. Инцидентът траял по-малко от минута, а двойката бързо се сдобрила и отпътувала на отмора.

Освен това самият Уайт призна, че в " компанията им " несъмнено има доста алкохол и че това не е опрощение, а самата Ан направи особено изказване за TZM и удостовери думите на брачна половинка си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР