Босът на Царско село - Стойне Манолов, отговори на нападките

...
Босът на Царско село - Стойне Манолов, отговори на нападките
Коментари Харесай

Стойне Манолов отговори на Локо Сф: На стадион Локомотив съм бил обиждан вулгарно

Босът на Царско село - Стойне Манолов, отговори на нападките от страна на Локомотив (София) и отвърна на писмото на " железничарите " посредством декларация до Българска телеграфна агенция.

Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:

" Уважаеми почитатели на Локомотив (София),

заставен съм да взема отношение по няколко въпроса преди дуела сред Царско село и Локомотив (София). Причина са безусловно неуместните нападки, които се насочат по мой адрес от противника преди дербито, имащо значимо значение за крайното класиране във Втора професионална лига.

Като някогашен състезател на Локомотив (София) вечно сърцето ми ще остане на стадиона в квартал " Надежда ". Винаги съм се прекланял пред магията на " стоманените бригади ", пред славната история десетилетия наред. И до през днешния ден се удивлявам на всичко, което клубът е постигнал и постоянно съм желал да играе единствено в първа дивизия.

В последно време от управлението на Локомотив не показват уважението, което аз постоянно съм показвал. Преди два месеца взех решение цената на билетите за домакинските мачове на тима да е 20 лв.. Футболът е прекомерно безценен бизнес и считам, че сумата е напълно действителна. Когато на нашия стадион гостуваха Ботев (Враца) и Монтана, те изкупиха колегиално отпуснатия им брой билети. Мачовете се играха пред цялостни трибуни и станаха извънредно зрелищни за всички почитатели. На фона на моето решение от преди два месеца, би било извънредно неточно към Ботев (Враца) и Монтана, да понижа цените на билетите особено поради Локомотив (София).

Ще отговоря и на още едно искане от страна на идващия ни противник. Локомотив желае да предоставим 300 билета за своите почитатели. Капацитетът на стадион " Царско село " е 800 души. Съответно 10 % от този брой е 80 места. Точно толкоз е потенциалът в блока за гостуващите ентусиасти. Феновете на Царско село към този момент постоянно пълнят стадиона и би било неточно преди всичко към тях, в случай че дам повече места на нашия противник в един кръстопътен за влизане в Първа професионална лига дуел. От друга страна сходно решение би заплашило сигурността на всички присъстващи, в случай че се стигне до разбъркване на агитките. Нашият стадион е единствено с една централна естрада. Затова няма по какъв начин да удовлетворя желанието на Локомотив за повече от 80 места.

В предходни мачове съм предоставял даже свободни билети на същия противник, само че в никакъв случай не съм имал същата привилегия на стадиона в квартал " Надежда ", който е доста по-голям от нашия. Ще подчертая още един факт. На стадион " Локомотив " съм бил обиждан вулгарно и от хора от управлението на клуба, и от почитателите в централната естрада. Това ли съм заслужил? От почитание и образование не бих желал да назова точните рефрени, които съм заставен да слушам по мой адрес и този на тима ми. Явно някои персони, които имат думата в Локомотив, желаят да се харесат на шефовете си или на ентусиастите. Сещат се, че Стойне Манолов е локомотивец, единствено когато имат потребност от него.

Накрая желая да прикани всичките ни почитатели да поддържат тима в дуела против Локомотив. Гарантирам, че за гостите ще бъдат предоставени най-хубавите вероятни условия. Пожелавам триумф на Локомотив в бъдеще. Ако нямах собствен клуб, доста евентуално щях да съм част от плана Локомотив. И нека имате шефовете, които заслужават да съставляват и развиват славната история на Локо.

С почитание, Стойне Манолов - притежател на ФК Царско село (София) ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР