Босът на строителната фирма, заела се с изграждането на стадион

...
Босът на строителната фирма, заела се с изграждането на стадион
Коментари Харесай

Илиян Филипов не възнамерява да става собственик на Ботев

Босът на строителната компания, заела се с построяването на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов, съобщи, че не има намерение да става притежател на клуба. Той добави, че ще оказва помощ на боса Антон Зингаревич.

" Уважаеми ботевисти,

През последните няколко месеца направихме голяма организация, с цел да може Ботев да се завърне на стадион " Христо Ботев "

Аз поех ангажимент към притежателя на Ботев Антон Зингаревич да направя и невъзможното Ботев да се завърне на своя стадион колкото се може по- скоро. Вече пристигна моментът в който може да кажем, че се завръщаме вкъщи. Антон Зингаревич е мой другар и сътрудник. Той е вложил над 20 милиона персонални средства в клуба и нямаше по какъв начин да позволи Ботев да загуби подобен вложител. Категорично желая да заявя, че ще оказвам помощ с всичко на господин Зингаревич, с цел да може Ботев да се завърне на мястото, което заслужава, а точно в челните позиции на класирането. Никога пред мен не е стояла и не стои задачата да стана притежател на клуба. Винаги ще оказвам помощ на Ботев, тъй като съм ботевист и тъй като виждам какво прави Антон Зингаревич за клуба.

29.04.2023г. - ВСИЧКИ НА КОЛЕЖА!

С почитание,

Илиян Филипов ".
 Феновете на Ботев (Пловдив) изпратиха футболистите в жълто-черно с крясъци
Феновете на Ботев (Пловдив) изпратиха футболистите в жълто-черно с крясъци " всички вън "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР