Босът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че Левски още не

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че Левски още не
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски си играе с огъня

Босът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че Левски още не е платил дълга си към белите за изпочупените седалки на стадион " Александър Шаламанов ". Както е известно, на база подадена тъжба от Славия към ДК оттова взеха решение във вторник, че " сините " имат едноседмичен период, до 5 март, да платят.

В противоположен случай наредбата планува служебни загуби до цялостното издължаване на сумата. Тя е в размер на 16 000 лв..

" Още не са платили, играят си с огъня. Има си решение, има периоди. От ЦСКА имам дума, само че казаното не е като даденото. И тях ще ги последва тъжба ", предизвести Стефанов пред " Тема Спорт ". С сходна глоба на Левски е и Ботев (Враца).

Босът на " белите " разгласи, че селекцията в отбора може да се смята за завършена. " Няма да взимаме повече нови, няма за по кое време. Няма и да продаваме никой. Светослав Вуцов ли, ами нали някой би трябвало да го изиска първо. Да, преподписахме с него, защото договорът му бе до лятото ", сподели Стефанов, който не скри разочарованието си от изпуснатата победа над ЦСКА 1948, когато съвсем цялостен мач " белите " играха с човек повече.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР