Босът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира, в типичния си

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира, в типичния си
Коментари Харесай

Венци Стефанов: От Левски може би искат на кабриолета да сложат сгъваема козирка

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разяснява, в типичния си жанр, настоящи тематики свързани с " белия " клуб и българския футбол като цяло. Ето какво показа той пред " Арена Спорт " по Българска национална телевизия.

" Сигурен съм, че Славия ще се показа добре напролет. Убеден съм, че ще отстраним и Локомотив (София) за Купата. Проведохме добра подготовка. Светослав Вуцов може да бъде идващият огромен трансфер на клуба, само че би трябвало да изиграе постоянен пролетен полусезон.
 Златомир Загорчич: Младите момчета от школата се интегрират добре в тима
Златомир Загорчич: Младите момчета от школата се интегрират добре в тима

Дано продължат по този метод, разяснява експертът

Бих предпочел Ивайло Чочев за " Футболист на годината ". Груев-младши е положително дете, само че ние нищо не знаем за него. Ако с два мача за националния тим, може да стане №1.... Има огромен капацитет. През идващите години, може би...

Гошо Петков тренира повече от другите. За мен той е водач и подстрекател. Помага доста на Загорчич. Ще играе, до момента в който може и реши старши-треньорът. Има стратегия, която се спуска от УЕФА и БФС. Мъри работи при богатите. Видя по какъв начин е, хубаво е и в Дубай! Рецептата е елементарна. Държавата прави в 15 града хубаво отопление на стадионите вместо нови игрища. Прави се конкурс, идва компания, поставя се отоплението и по този начин се взема решение въпросът да се играе и през януари. Не може да играем, единствено когато е време за плаж.

Държавата даде обещание, че ще помогне за стадионите на Левски и ЦСКА, но... А на мен какъв брой са ми обещавали! Славия няма борчове! От Левски може би желаят на " кабриолета " да сложат сгъваема козирка. Какво желаят? Имаха си стадион, унищожиха си трибуната. Га ядоха кифтетата, не риваха! ",
 Заги даде два дни отмора на
Заги даде два дни отмора на " белите " след лагера в Турция

Футболистите на Славия ще почиват два дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР