Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не сме пожелали Купата, не сме я взели

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, приказва след успеха с 2:0 над Пирин Благоевград при рестарта на родното състезание. Той разгласи, че " белите " взимат Купата на България, когато си изискат. 

„ От резултата и от играта през първото полувреме съм доста удовлетворен. През второто полувреме свалихме гарда, само че щом побеждаваме, аз съм удовлетворен “, сподели той на излизане от стадион „ Александър Шаламанов “.

Той разяснява и виковете на почитателите на „ белите “ за Купата на България: „ Ние Купата си я взимаме, когато си желаеме. Не сме поискали, не сме я взели. Ще поговоря с тях и може и това да се случи “.

„ Това, което виждам аз, изключително на днешния мач, някъде се правят закононарушения. Такъв тим като Пирин в случай че позволен да изпадне, управлението и всички там, това е закононарушение. Имат доста млади и надарени деца. Това е люпилня на футбола в България и би трябвало да се направи нещо да се избави в този тим. Виждам сериозен спад в Локомотив Пловдив. Левски не желая да ги разяснява, тъй като като кажеш нещо там, викат, че всички са против тях. ЦСКА изигра мощно второ полувреме в Стара Загора. Лудогорец предстоящо победи. Не виждам някакви изненади сега “, разяснява Стефанов дуелите от миналия кръг в шампионата.

„ Пожелавам да бъдем в Европа. Пожелавам здраве, най-много здраве, здраве, здраве на всички. На нашите футболисти, на техните фамилии и на всички вас “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР