Босът на Славия - Венцеслав Стефанов беше изключително разочарован от

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов беше изключително разочарован от
Коментари Харесай

Венци Стефанов след загубата: За мен това е престъпление. Срам ме е!

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов беше извънредно отчаян от провалянето с 3:5 от Дунав, което "белите " инкасираха посред своя стадион в столицата. Поради този факт ядосаният чичо Венци имаше какво да показа пред очакващото го с неспокойствие журналистическо голям брой.

"Видях един възмутителен тим, на който все едно че не му пукаше по какъв начин ще приключи мачът. Безотговорни. Безобразни и безотговорни, за което ще бъдат доста съществено глобени. Лошото е, че този метод, този формат подготвя към такива мачове. Има във втората осмица 2-3 тима, на които им е все тая къде ще завършат до плейофите. В първата шестица 5-ият и 6-ият за нищо не играят. Това не е опрощение за безобразната игра на Славия, само че когато нямаш вътрешната настройка, че от това зависи нещо, подготвя към сходно нещо ", съобщи Стефанов при напускането на стадион "Славия ".

"Казах на момчетата в съблекалнята, че в този момент няма да им кажа какво ще е наказването им. Искам да преспя. Със Загорчич ще седнем и ще решим. При всички случаи ще бъде доста съществено. "

"Трябва да вземем крути ограничения, тъй като по този метод не можем да продължаваме. Нищо не ни оправдава под никаква форма, че сме играли толкоз безконтролно. За мен това е закононарушение. Дали след ограниченията чакам да видя видоизменен тим? Със сигурност ще бъде подобен, сигурно. Въпросът е за какво би трябвало да се стига дотук, за какво? Ние сме естествени хора. "

"Лошо, доста неприятно. Срам ме е и най-лошото е, че в този момент ще има материал за някои недоброжелатели във футбола, които непрестанно пишат голове-молове, мачове и тям сходни. Дори хората към мен викаха: "Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото ". Представяте ли си доколко би трябвало да се унизявам? Сега седят вътре с наведени глави. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР