Босът на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин поддържа бурна

...
Босът на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин поддържа бурна
Коментари Харесай

22-годишна гимнастичка е новата на Малкия Маргин! Подарил й апартамент

Босът на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин поддържа бурна интимна случка с едно от „ златните “ девойки от ансамбъла по художествена гимнастика, завоювали олимпийската купа в Токио предишното лято, осведоми „ Уикенд “. Според няколко самостоятелни един от различен източници, избраницата на Малкия Маргин е 22-годишната хубавица Мадлен Радуканова.

Дъщерята на някогашния футболист и сегашен футболен треньор Милен Радуканов е гадже с Николай Маринов от няколко месеца, като любовта сред двамата е пламнала през лятото, след триумфалното завръщане на ансамбъла ни по художествена гимнастика от олимпийските игри в Токио. След завоюването на златните медали се разбра, че Мадлен е играла с травма на глезена, като гимнастичката няколко седмици се възстановяваше от контузията, носейки специфичен медицински ботуш.

Според източниците, Малкия Маргин и Мадлен са се срещнали чрез лекаря, лекувал глезена на олимпийската шампионка. Медикът се грижел и за здравето на Николай Маринов, който страдал от куп болежки в крайниците.

Мълвата, че босът на СИК е съкровен с Мадлен Радуканова бе доказана и от появяването на Малкия Маргин на бенефиса на олимпийските шампионки в зала „ Арена Армеец “ в средата на декември м.г. Тогава Николай Маринов се появи със солидна защита и зае една от ВИП ложите, с цел да следи спектакъла „ Сън “, с който грациите се сбогуваха с публиката. Малкия Маргин не бе със брачната половинка си Мария на бенефиса на гимнастичките.
Познати на сикаджията потвърдиха пред „ Уикенд “, че той поддържа трайна връзка с гимнастичка от ансамбъла, само че отхвърлиха да разкрият името й. Все отново обаче издадоха, че Малкия Маргин е повече от великодушен с новата си изтора – подарил й нова кола, както и апартамент в влиятелен южен столичен квартал. От няколко месеца Мадлен Радуканова живее отделена от родителите си в независимо жилище. Наскоро гимнастичката призна в изявление, че има мъж до себе си, само че изрично отхвърли да разкрие името му, написа „ Уикенд “.
Само допреди година и половина Мадлен Радуканова бе гадже с таекуондиста Калоян Бинев, наследник на облечения в сенчеста популярност състезателен активист, предприемач и бивш евродепутат Слави Бинев. Мадлен и Калоян обаче се разделиха трагично в средата на 2020 година след 3-годишна връзка, стартирала още до момента в който двамата бяха малолетни.

Пикантен щрих в историята е, че през далечната 1993 година, когато Калоян Бинев и Мадлен Радуканова още не са били родени, Малкия Маргин взе участие в побоя и отвличането на Слави Бинев в спортния център „ Дескрим “. Тогава над 50 борци, предвождани от Димитър Джамов и братята Маргини, нападнаха базата на каратистите в София като част от мутренската война за превъзходство над рекета и силовото обезпечаване.

Слави Бинев и съдружникът му Борислав Цветков са помляни от пердах, след което са отвлечени и захвърлени в безпомощно положение на Околовръстния път. Впоследствие Малкия Магин и Димитър Джамов бяха принудени да се крият повече от година в Гърция, преди Слави Бинев да промени показанията си и да се отхвърли от първичните си думи, че Джамов и Маргините стоят зад въоръжената офанзива над „ Дескрим “.

Друго любопитно съвпадане е, че брачната половинка на 49-годишния Николай Маринов – Мария, също е щерка на прославен футболен експерт, по сходство на Мадлен Радуканова. Жената на Малкия Маргин е дъщеря на треньора Георги Цветков – Цупето. Мария и Николай Маринов имат три деца, а първородната им дъщеря е на годините на грацията Мадлен Радуканова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР