Босът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас призова Тотнъм да не

...
Босът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас призова Тотнъм да не
Коментари Харесай

Президентът на Лион пришпори протяжния Тотнъм

Босът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас прикани Тотнъм да не протаква прекомерно дълго договарянията за полузащитника Танги Ндомбеле. В противоположен случай президентът на „ хлапетата” се закани да качи цената на футболиста до 72 милиона паунда (80 милиона евро).

Олас удостовери, че финалистите в Шампионската лига за сезон 2018/2019 са стартирали с предложение за 40 милиона паунда, което е доста по-ниско от цената, която в Лион чакат да получат. Логично офертата беше отхвърлена и сега диалозите не престават. Олас обаче не скри, че стартира да губи самообладание с бавния разговор.

„ Ако изчакам още 8 дни, цената ще стане 80 милиона. Тотнъм стартира със стартова оферта за 45 милиона евро”, разкри Олас. „ После говорихме още. Нищо не е завършено, мога да ви уверя. Изобщо не бързаме.”

„ Танги потвърди своите качества с френския народен отбор. Той е един от най-хубавите ни футболисти. Колко коства ли? Не знам, само че не е просто 45 милиона евро.”

„ Цяла нощ разговаряхме с Даниел Леви. Той приказва доста и обича да се връща към това, за което към този момент сме стигнали до документално единодушие. Споразуменията ни въобще бяха почетени.”

„ Разменяхме си електронни писма, които си противоречаха едно на друго, а това усложни нещата. Трудно е. Теорията на Тотнъм е да ни изясни, че икономическия пазар е доста тежък, по тази причина би трябвало да привикнем към предоговарянето. Много, доста тежко е. Имам 25 години опит като президент на клуба, това е 16-ото ни следващо присъединяване в евротурнирите. Има обаче неща, които са доста редки. Преговорите с шефовете на Тотнъм са най-тежките, от които съм бил част през тези 25 години”, приключи Олас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР