Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обеща Ерлинг Хааланд да

...
Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обеща Ерлинг Хааланд да
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола обещава на Ерлинг Хааланд, след като бясна звезда на Манчестър Сити отблъсна камерата

Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола даде обещание Ерлинг Хааланд да означи гол в идващия мач на неговия тим, откакто нападателят изравни нежелателен клубен връх.

Халанд претърпя ужасна вечер против Челси, когато Сити се подхлъзна в конкуренцията за купата във Висшата лига. Норвежецът пропусна куп шансове, като имаше общо девет положения за вратата на Челси. Това го накара да стане първият състезател на Сити след Серхио Агуеро през 2017 година, който не съумя да откри вратата от толкоз доста удари. Очакваните му общи голове от 1,71 също бяха най-високите му резултати, без да е отбелязвал гол.

Въпреки че той остава един от най-хубавите нападатели във Висшата лига, Хааланд към този момент означи единствено два гола в последните си шест мача във висшата лига, като и двата голове при успеха над Евертън предходната седмица.

Той реагира яростно на сложната си нощ в събота, като избута камера, до момента в който напускаше терена на стадион Етихад. Но Гуардиола е безапелационен, че борещият се нападател скоро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР