Босът на Локомотив (София) - Иван Василев внесе яснота относно

...
Босът на Локомотив (София) - Иван Василев внесе яснота относно
Коментари Харесай

Иван Василев: Целта през новия сезон е да сме колкото може по-напред в класирането

Босът на Локомотив (София) - Иван Василев внесе изясненост по отношение на всичко настоящо, протичащо се в столичния клуб. Ето какво сподели той:

" Селсо Рапосо си има контракт и се приготвя, само че поради това, че се причисли по-късно към останалите, понесе солидна санкция.

Станислав Генчев е доста сериозен човек. Силно се надявам, че нещата ще вървят добре. Той тренира добре футболистите и държи на дисциплината, което е доста значимо. На този стадий съм удовлетворен от треньорския щаб. Резултатите в контролите изобщо не ме интересуват. Целта през новия сезон е да сме колкото може по-напред в класирането. В никакъв случай не би трябвало да позволяваме това, което се случи предходната година.

Чакаме още нови играчи, някои момчета се причислиха по-късно към тима. Лошото е, че времето за обиграване е малко. Обикновено една подготовка е 35-40 дни, само че в този момент не е по този начин. Доста съществени играчи напуснаха, в този момент идват други, само че не са подготвени към момента.

На лагера в Трявна всички са останали удовлетворени от изискванията. Подготовката там е предходна обикновено, само че пък го нямаше целия състав. Чакаме още двама халфове. Единият е българин, другият е чужденец, само че дълги години е играл у нас. От новите момчета съм удовлетворен, стараят се. Няма да се разделяме повече с никой. На Семерджиев му изтече контракта и не му предложихме нов, тъй като имаме доста огромна конкуренция в средата. Доволен съм от него, той е положително момче, нека успее да си откри бързо нов тим ", разяснява Василев пред " Мач Телеграф ".
 Станислав Генчев: Тепърва сглобяваме състава, обикновено е да има неточности
Станислав Генчев: Тепърва сглобяваме състава, обикновено е да има неточности

" Имаме потребност от синхронизиране в тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР