Босът на Локомотив София Иван Василев се надява отборът да

...
Босът на Локомотив София Иван Василев се надява отборът да
Коментари Харесай

Босът на Локо Сф теглил личен кредит за осветлението на стадион „Локомотив”

Босът на Локомотив София Иван Василев се надява тимът да се завърне на стадиона в "Надежда " още за първия или втория домашен мач от идния сезон. Той призна, че е изтеглил заем от 615 000 лв., с цел да оправи осветлението, защото не е получил никаква помощ от страната.

"Важното е, че изкопахме дупките за осветлението. От кого да получим помощ? Къде е страната? Аз съм рекордьор на Гинес по тъпота. С персонални средства оправям осветлението на държавна земя. Да изтегля персонален заем - това ли е вероятността на българския футбол? ", разгласи той преди първата подготовка на отбора за новия сезон.

"Изтеглил съм персонален заем в размер на 615 000 лв. с Данък добавена стойност. Надявам се, в случай че не за първия, то за втория мач да се върнем вкъщи. Локомотив София е институция - това ще се разбере, когато нашата аудитория се завърне. 323 000 лв. ми е коствал наемът на стадион “Васил Левски” за предходната година. Този клуб ме е основал като човек. Животът ми е минал тук. Имам огромно сърце и страстите ме водят. Това е разликата от мен и останалите ", показа още Иван Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР