Босът на Локомотив (София) Иван Василев е силно огорчен от

...
Босът на Локомотив (София) Иван Василев е силно огорчен от
Коментари Харесай

Собственикът на Локомотив : Филмът е приключен! Повече няма да стъпя

Босът на Локомотив (София) Иван Василев е мощно наскърбен от почитателите на тима и удостовери пред Sportal.bg вчерашната си закана, че повече няма да се занимава с футбол. Наскърбеният предприемач, който възроди " железничарите " след техния банкрут през 2015 година, съобщи изрично, че към този момент няма да стъпи в " Надежда " и излезе с числа по отношение на санкциите, плащани от клуба през последните години.

" Няма късмет да размисля! Аз това ли заслужавам? Обиди и плакати?! Филмът е завършен! Не може в последните 8 години да се случиха толкоз доста хубави неща в Локомотив, а да получавам това отношение! Вчера сезирах Комисията по нравственос и феърплей. Нека се направи следствие на мача с Хебър (Пазарджик). Кой и на какво съображение твърди, че съм продал мача?! Как съм го продал?! Как се продава мач?! Аз съм почтен и религиозен човек, за мен всичко към този момент е завършено. Менчето с мляко е бутнато. Нека се разпитат футболисти, треньори - да кажат казвал ли съм им да падат! Питайте и вие, публицистите. Нека има следствие! Това са тотални нелепости, които ме очерниха. Аз съм оцапан и би трябвало да се изчистя. 
 Хебър разпиля Локо (Сф) в Хебър разпиля Локо (Сф) в " Надежда " и записа първа победа под управлението на Пенев
Паднахме от ЦСКА 1948 с 0:6, бил съм поздравил Найденов след мача. Аз съм учтив човек, загубите са част от спорта. Но да идват 20-30 души и да трошат стадиона. Кои сте вие?! Какво сте дали? Чакат футболистите да им желаят пояснение. Паднахме от Хебър, продал съм бил мача. Огорчен съм! Бях в чужбина, влязох предния ден в съблекалнята, преди да отпътува, споделих на момчетата, че ни чака сериозен мач, разгласих им наградите за победа.
21  Локомотив (София) 1:4 Хебър (Пазарджик)
Онези, дето ми изляха кофа върху главата, знаят ли какво е да издържаш клуб в година на пандемия? А знаят ли в този момент в интервал на война по какъв начин се работи? Но Локомотив е безупречен клуб, няма 1 лев обвързване, всичко се заплаща в клуба. Не съм позволил задължения и закъснение. 

Искам да ви кажа, че за годините до момента в професионалния футбол, клубът е платил поради почитателите 274 000 лв.. Това е общата сума за годините във Втора лига и Първа лига. Тези пари се равняват на цената на едно съвременно игрище, което може да послужи за школата. През този сезон санкциите по отношение на почитателите са тъкмо 46 300 лв.. Това е от първия кръг до днешна дата. Повтарям - 46 300 лв.. Това е годишната заплата на един добър футболист в България.

От ден 1 започнахме да градим в " Надежда ". Клубът е мой, не е общински! Още когато правихме първия терен, пристигна Иво Паргов със сълзи на очи - не доближиха пари, незабавно го питах какъв брой са нужни, толкоз - ето. В школата в този момент има 350-400 деца. Да изброявам ли какво още направихме за 8 години - таблото, осветлението, огради, терени, съблекални, всичко. В Първа лига виждали ли сте различен президент да носи тор на стадиона с Мерцедес С-класа? Тор, пясък, плочки. Това съм аз! Защото ми пука, тъй като жаля. Минимум три милиона съм дал единствено по базата на клуба. 
 Станислав Генчев: Ние сме единственият тим, който играе три мача в границите на 6 дни Станислав Генчев: Ние сме единственият тим, който играе три мача в границите на 6 дни
И в този момент да стигна до такава степен да ми звънят от другия завършек на България да ме питат какво е станало и какво съм направил. А какво съм направил в действителност? Тази няма да стане! Работя по през целия ден, в офиса съм, да намерят покупател, който да вземе Локомотив. Без пари няма да им го дам по този начин - не са познали. Повече няма да стъпя в " Надежда ". Стомната се счупи. Давам си здравето и парите, а те ми режат главата, сипват ми от горната страна да не споделям какво… Не желая да ги виждам! Чашата преля. 

Клубът си има спонсори, има си шефове, действа, само че аз бях дотук. Повече с футбол не ми се занимава. Това е безсрамие. Даваш си парите, а 30-40 души се вземат за огромни локомотивци, очернят ме и желаят да управляват парада. Без мен. Това беше! Кракът ми няма да стъпи. А не помниха като седяха 200 индивида пред офиса ми и ме молеха да взема Локомотив. С опрощение няма да се оправят нещата. Извинението не чисти обувките, които са изцапани към този момент ", сподели разочарованият Иван Василев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР