Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да

...
Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да
Коментари Харесай

Крушарски: Ако някой рефер извади балтията, аз ще извадя отбора от терена!

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи, че няма да търпи " съдийски произвол " по отношение на отбора си. Ето какво сподели предприемачът пред сътрудниците от " Тема Спорт ":

" Аз не се разправям, хората се разправят. Аз просто си показвам страстите. Моето е чисто прочувствено. Към никой не пъдя карък. Относно съдийството на Ивайло Стоянов - Сватбата и това, което чака в този момент от Николай Йорданов - в предходния мач съдията свири тъкмо, както му е името.

Реферът постоянно има право, само че когато стартира да вади балтията, аз съм споделил, че ще извадя тима. Ако ще и изобщо да не играем повече. Така че няма смисъл да си прахосвам единствено нервите, най-малко да се свири действително.

Мисля, че Ники Йорданов ще управлява напълно обикновено. Нямам искания към никого, с изключение на към един човек, който ни закла. Името му дава отговор на метода, по който свири. За съдействието с Крузейро? Поканиха ни с треньора да идем там и да обменим опит, хрумвания, треньори за школите. Сътрудничеството не е занапред. Що се отнася до играчи от там - бразилците с лопата да ги ринеш. Идеята ни е веднъж съдействието да тръгне, а след това резултатите сами ще дойдат ", разяснява Крушарски. efbet Лига 7 кръг, неделя 27 септември  Локомотив (Пловдив) 21:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР