Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори преди старта на

...
Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори преди старта на
Коментари Харесай

Крушарски: Нямаме пари за Меси и Роналдо, но за приближени до тях има

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски приказва преди старта на лятната подготовка на отбора. Бизнесменът внесе изясненост към селекцията на тима, както и задачите, които "черно-белите " ще гонят през новия сезон.

"Целта е първата шестица и отново Купата на България. Яденето идва с апетита, имаме си цели. Докато съм аз, без цели няма да останем. Ще гледаме да прескочим най-малко два кръга в Лига Европа.

За нови футболисти питайте спортно-техническата част, аз най-после единствено одобрявам. Отговорността е на всички, виновността е на футболните хора.

С олекване с една огромна сума от този празен джоб ще играем на "Лаута " в евротурнирите. Над 100 000 лв. ще коства да покрием условията на УЕФА. Подобренията за публицистите ще са най-вече, тъй като би трябвало всичко да ви е идеално - вие сте най-заядливи. Поговорката "слагай асфалт, ще копаем " важи за Локомотив.

Слагаш едни пари и след 4-5 месеца почваш реорганизация - тия пари отиват в канала изсипани. Кога ще имаме нови терени ли? Все още всичко е заспали усеща. Ужким всичко е готово. Бюрокрацията е пречката, чакаме.

Ще има още освободени играчи, ще има и нови. Пари за Роналдо и Меси няма, само че за доближени до тях има! Засега резервираме 15-16 индивида, които са гръбнак на тима ", съобщи Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР