Босът на Левски Наско Сираков обмисля да вземе революционно решение

...
Босът на Левски Наско Сираков обмисля да вземе революционно решение
Коментари Харесай

Сираков обмисля революционна идея за Левски

Босът на Левски Наско Сираков обмисля да вземе революционно решение за клуба. Вълка може да направи по този начин, че почитателите да избират президента на " сините " дружно с неговия екип по сходство на Байерн и Реал (Мадрид). Сираков имал подозрение дали това е допустимо юридически. Това написа някогашния ръководител на концерн " Синя България " Васил Колев. Той е имал среща с сегашния притежател на " сините ".

" Сираков ще направи съвещания и другата седмица ще каже дали ще стане и по кое време.

Създава се съдружие. В него членове са клубните членове (освободени от членски внос), взели карта (ако желаят, тъй като е фиктивен акт), и такива, които станат членове. Сдружението придобива 50%+1 от акциите на клуба. То избира собствен ръководител и Управителен съвет, който процедурно се явява и ръководещ екип на клуба.

Формално това поставя завършек на всевъзможни искания от всеки. Ако някой желае - събира болшинство и сменя/кандидатира се, ръководи, регистрира се и така нататък Според моето мнение е належащо Сираков да джироса 40%+1 от дяловете си и е разумно тръстът да джироса на сдружението своите 10%, тъй като ще е извършил посредством това съдружие задачата си за структурата на " Левски ", тъй че няма потребност да има акции.

Като цяло от присъствалите от управлението не чух някакви възражения, в противен случай - имаше отзиви, в това число на Павел Колев, в поддръжка на структурна промяна. Самият Сираков удостовери, че това му е задачата от първия ден, в който е получил акциите ", написа Васил Колев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР