Босът на Левски Наско Сираков е имал тайна среща със

...
Босът на Левски Наско Сираков е имал тайна среща със
Коментари Харесай

Сираков и Мъри Стоилов на тайна среща, разбраха се за..

Босът на Левски Наско Сираков е имал загадка среща със Станимир Стоилов, която се е състояла още преди седмица, разбра БЛИЦ. На нея „ синият “ началник е разкрил пред именития треньор детайлностите по отношение на промяната на собствеността на „ Герена “.

Наско е отправил покана към Мъри да се завърне на работа в Левски като ментор при изискване, че договорът с британския предприемач и капиталовия фонд бъде подписан.

Сираков добавил, че ще даде голяма власт на Стоилов в спортно-техническата част от ръководството на Левски и постоянна за родните стандарти заплати. Наско бил безапелационен, че желае огромният тандем сред двамата да се завърне и за него вид №1 за треньор на отбора постоянно е бил Мъри. От своя страна Стоилов е приел поканата в случай, че британският капиталов фонд поеме спасението на Левски в свои ръце. Сделката се чака да бъде публично оповестена в края на тази или през идната седмиц

Двамата са обсъждали дори и трансферната политика – какъв брой нови да бъдат привлечени през лятото, научи още БЛИЦ. Говори се, че Левски ще притегли петима нови футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР