Босът на генералния спонсор на Левски Мило Борисов ще се

...
Босът на генералния спонсор на Левски Мило Борисов ще се
Коментари Харесай

Спонсорът на Левски придобива акции в клуба

Босът на генералния спонсор на Левски Мило Борисов ще се снабди с акции на футболния клуб. Това може да се случи като физическо или юридическо лице.

Както е известно, " сините " оповестиха желане да покачат уставния капитал на клуба и по този метод да наберат свежи средства, които да отидат за погасяване на съществени задължения.
 Консултантът на Сираков изясни за какво Левски желае 15 млн. лева за 3 млн. акции, Консултантът на Сираков изясни за какво Левски желае 15 млн. лева за 3 млн. акции, " сините " нямат време да чакат
От Герена възнамеряват да емитират 3 милиона акции на стойност 5 лв. за общо 15 милона лв.. Това бе разяснено от мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков.

Дори и те да бъдат изкупени изцяло, точно някогашният централен нападател ще продължи да държи доста над 50 % от дяловете на клуба. Решението за стартирането в продажба на акции ще бъде взето от Общото заседание на клуба. Сбирка на акционерите е свикана за 6 април.

Откакто е общоприет спонсор на Левски, компанията на Мило Борисов постоянно е обявявала, че не желае да се снабдява с дялове от клуба. Правени бяха и много отстъпки, като няма възбрана и други бетинг компании да популяризират при " сините ".
 Сираков: Досега Национална агенция за приходите беше на опашката, само че имахме отговорности, които щяха да ни костват лиценза Сираков: Досега Национална агенция за приходите беше на опашката, само че имахме отговорности, които щяха да ни костват лиценза
На Общото заседание на Левски могат да настъпят промени в управителните органи. Възможно е да се стигне до разлъка с изпълнителния шеф Иво Ивков, който е член на Управителния съвет. Юристът призна, че има разлики сред него и " висшето управление ". И уточни, че клубът има не финансов, а управнически проблем.

По време на дуела Левски - Лудогорец (0:00 в бранш " Б " се появи транспарант в поддръжка на Ивков и треньора Станимир Стоилов.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР