Босът на Ferrari Серджо Маркионе предупреди отново, че заплахата от

...
Босът на Ferrari Серджо Маркионе предупреди отново, че заплахата от
Коментари Харесай

От Ferrari: Напускането ни на Формула 1 не е блъф

Босът на Ferrari Серджо Маркионе предизвести още веднъж, че опасността от страна на Скудерията да напусне Формула 1, въобще не би трябвало да се подценява. Италианците не са по никакъв начин удовлетворени от предложенията на „ Либърти Медия “ за смяна в разпоредбите от 2021-а година и огромният началник продължава да е безапелационен, че опцията Черните кончета да са разделят с Формула 1 е напълно действителна.

„ Някои хора считат, че нашата опасност по отношение на новите правила е блъф, само че мога да ги уверя, че си играят с огъня “ съобщи Маркионе по време на Коледната вечеря на Ferrari с медиите.

„ Ситуацията се промени съществено от 2015-а година насам и към този момент щом сме заплашили, че ще създадем нещо, ще го сторим. Новите контракти с Ф1 към този момент дават доста по-голяма независимост на тимовете и нищо не ни пречи да обмислим основаването на опция на Формула 1 във връзка с шоуто “ добави Маркионе.

„ Има опция да се направи сходен шампионат от 2021-а година. Вярно е, че аз избирам да я избегнем, в случай че е допустимо, само че не би трябвало да изключваме сходен вид. Ако не можем да намерим компромис във връзка с това да демонстрираме своята еднаквост във всяко съревнование, тогава ще би трябвало да си тръгнем “ сподели още босът на Скудерията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР