Босът на Ефбет - Цветомир Найденов, не закъсня с ироничния

...
Босът на Ефбет - Цветомир Найденов, не закъсня с ироничния
Коментари Харесай

Цветомир Найденов с контра: Череп, извади и извлеченията за плеймейтки, вечери по 25 000 евро, иманярски находки, яхти и самолети

Босът на Ефбет - Цветомир Найденов, не закъсня с ироничния си коментар след следващата инересна Facebook изява на Васил Божков. Именно Найденов е индивидът, който изкара далаверите за стотици милиони на Божков, а оттова потегли лавина с доказателства за редица закононарушения на хазартния необут.

Този път Найденов се ядоса на изказванията на някогашния си съучастник, който сигнализира, че е платил рекет от съвсем 70 милиона лв. за 3 години на премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и предедателката на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова. 

Като контра Найденов прави лист с редица развлечения, които Божков е обожавал и харчел милиони месечно, с цел да си ги достави, правейки подстрекателство, че сумите от банковите извлечения, осветлени от Божков, са отивали за занимания и занимания, а не за корупция на държавната върхушка.

ЕТО КАКВО НАПИСА ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР