Босът на една от най-жестоките мафии в Италия, който избяга

...
Босът на една от най-жестоките мафии в Италия, който избяга
Коментари Харесай

Бос на италианската мафия, който миналата година избяга от затвор с максимална сигурност, използвайки чаршафи, е заловен на френски остров

Босът на една от най-жестоките мафии в Италия, който избяга от затвор с оптималната сигурност предходната година, употребявайки чаршафи, е хванат във Франция, оповестиха управляващите в двете страни в петък.

Марко Радуано, разказан като " рисков " в листата на Европол с най-търсените нарушители в Европа, е бил арестуван в Бастия на френския остров Корсика.

Той избяга от строго охраняван затвор в Нуоро, Сардиния, през февруари 2023 година, употребявайки чаршафи, с цел да понижи стените. Бягството е снимано на видеозапис от охранителна камера и необятно публикувано в обществените мрежи. Във видеото Радуано може да бъде забелязан да виси от чаршафите, преди да скочи на земята и да избяга.

Неговата „ дясна ръка “, Джанлуиджи Трояно, също беше арестуван покрай Гранада в Испания, министър на вътрешните работи Матео Пиантедоси сподели, в това, което той разказа като " още един огромен удар против проведената престъпност. "

Четвърта мафия.

Той излежаваше 24-годишна присъда затвор за участие в престъп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР