Бос на Ливърпул моли феновете да не се бият в

...
Бос на Ливърпул моли феновете да не се бият в
Коментари Харесай

Геният Меси и луд късмет удариха Ливърпул с 3:0

Бос на Ливърпул моли почитателите да не се бият в Барселона Кошмарна вест за Ливърпул

Две гениални експлоадирания на Лионел Меси и вманиачен шанс за Барселона съвсем класираха каталунците за финала в Шампионската лига. Ливърпул игра добре на Камп Ноу, само че си потегли с 3 гола пасив и единствено знамение на Анфийлд може да го изведе до последна победа. Второто попадение на Меси бе под №600 за нето с екипа на Барса.

Двубоят беше оспорван и до 75-ата минута не предвещаваше сходен процес. Луис Суарес даде преднина на испанския първенец в средата на първата част, а след почивката гостите заиграха мощно и сътвориха няколко рискове пред вратата на каталунците.
Четвърт час преди края пристигнаха минутите на Меси, който означи две попадения и наклони мощно везните в интерес на своя тим преди реванша на " Анфийлд ". С гола на Суарес " Барселона " стигна границата от 500 попадения в Шампионската лига - достижение, което само " Реал " (Мадрид) е записвал.

В 82-ата минута Меси извърши по незабравим метод фаул и прати топката в горния десен ъгъл на вратата, с цел да вкара своя гол номер 600 за " Барселона ".

Мачът стартира равностойно, само че с старания домакините съумяха да поведат в 26-ата минута. Тогава Жорди Алба подаде чудесно извеждащо подаване в наказателното поле, където Суарес изскочи и прати топката във вратата. Уругваецът притегли вниманието с бурната си наслада от гола против някогашния си тим. В 35-ата минута Джордан Хендерсън стреля неопределено в опит да изравни.

След почивката " Ливърпул " стартира доста мощно и сътвори няколко положителни положения. В първите 15 минути Марк Андре тер Стеген избави удари на Джеймс Милнър и Мохамед Салах. Английският тим притискаше " Барселона " и държеше повече топката, само че не успяваше да реализира задачата си и да вкара.

Развоят на срещата се промени радикално в 75-ата минута, когато каталунците удвоиха. " Барселона " провежда добра офанзива, при която влезе в наказателното поле. Топката попадна в Суарес, който съумя да стреля с коляно, само че улучи греда. Меси се оказа на вярното място и нямаше проблеми да означи на празна врата.

В 82-ата аржентинецът означи своя гол номер 600 с прелестно осъществяване на фаул. Секунди по-късно " Ливърпул " пропусна чудесна опция да вкара скъп гол като посетител. Най-напред Роберто Фирмино стреля, само че топката беше изчистена пред голлинията, а по-късно Салах стреля в гредата.

В оставащото време " Барселона " пропиля две чисти положения за четвърти гол.

Вторият мач сред двата тима е на 7 май на " Анфийлд ". Крайният победител ще срещне във финала в Мадрид " Аякс " или " Тотнъм ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР