Боря се с демони. Това е казал хърватинът, който вчера

...
Боря се с демони. Това е казал хърватинът, който вчера
Коментари Харесай

Хърватинът, хвърлил свои деца: Боря се с демони

Боря се с демони. Това е споделил хърватинът, който през вчерашния ден хвърли четири от децата си от вкъщи си в остров Паг, написа локалният в. Вечерни лист.

Мъжът през вчерашния ден даде показания пред полицията в адриатическия град Задар. "Аз се боря с демони ", сподели той и млъкна. Изданието разкри детайлности към личността на индивида, чиито дейности раздрусаха и най-младата членка на Европейския съюз, и района.

Той се споделя Йосип Роджак и е роден преди 54 години в северния хърватски град Вировитица. Мъжът е имал проблеми с душeвността, само че не е бил приет в болница. За Роджак също е известно, че е работил в Германия. След завръщането в родината си той е нямал непрекъснати източници на приходи. Хърватинът също е бил разследван за обири на коли.

"Вечерни лист " заяви още, че Роджак има още едно дете. "Момичето към този момент е пълнолетно и живее в предпазено жилище ", добави вестникът.

Мъжът през вчерашния ден хвърли от балкон на дома си четири деца сред три и осем години. Най-голямото от тях – момиченце - бе преместена от Задар в Загреб, където лекарите не престават да се борят за неговия живот.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР