Борусия (Мьонхенгладбах) стартира новото футболно първенство в Германия с домакински

...
Борусия (Мьонхенгладбах) стартира новото футболно първенство в Германия с домакински
Коментари Харесай

И спасена дузпа не помогна на Байер срещу Борусия

" Борусия " (Мьонхенгладбах) започва новото футболно състезание в Германия с домашен триумф с 2:0 над " Байер " (Леверкузен). Вратарят на гостите Рамазан Йозджан избави в 38-ата минута дузпа, изпълнена от Торган Азар, само че не съумя да го направи още веднъж в 55-ата, когато Йонас Хофман се разписа от бялата точка. Три минути по-късно Фабиан Джонсън вкара за 2:0, откакто направи двойно подаване с бразилеца Рафаел. Гостите от Леверкузен пробваха да върнат най-малко едно попадение, само че бяха спрени от решителната игра на отбраната на " зелено-черните ".

Скандалът на деня обаче пристигна от Волфсбург, където няколко обстановки на терена бяха решени от видео-асистент-съдиите. И до момента в който треньорът на домакините Бруно Лабадия беше благополучен и съобщи, че гостите от " Шалке " просто не са имали шанс, то изгубилите бяха на друго мнение.

" Студиото за системата ВАР работи в Кьолн. Грешките, които бяха направени, са от индивида в Кьолн. Искам да се извиня на съдията на терена за реакцията ни, само че грешките му бяха повлияни от различен човек. Ако индивидът от кабинката не беше алармирал, евентуално съдията на терена щеше да изнесе страховит мач, иронично сподели спортният шеф на " Шалке " Кристиан Хайдел. Кралскосините паднаха с 1:2, като червен картон на техен футболист беше показан поради позвъняване на индивида от кабинката, до момента в който състезател на домакините беше върнат след анулирано премахване.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР