Борусия (М) победи Борусия (Д) с 4:2 в първия мач

...
Борусия (М) победи Борусия (Д) с 4:2 в първия мач
Коментари Харесай

Борусия победи Борусия в шоу с два обрата

Борусия (М) победи Борусия (Д) с 4:2 в първия мач от втория полусезон на немската Бундеслига. Мачът беше доста динамичен, с доста положения, голове и обрати.
 Борусия (М) - Борусия (Д), онлайн онлайн
Борусия (М) - Борусия (Д) 4:2, втори цялостен поврат

С този мач се открива пролетния полусезон в Бндеслигата

Още в 45-ата секунда Йонас Хофман откри за домакините. Или най-малко по този начин изглеждаше. След дълъг ВАР попадението беше анулирано поради избутване от страна на Хофман от страна на Санчо.

В 11-ата минута ВАР удостовери гол на домакините. Йонас Хофман центрира от фаул отляво. Нико Елведи засече топката с глава е мрежата за 1:0. Пвече от три минути бяха нужни с цел да се схвана дали топката ще бъде възобновена от центъра.

След попадението гостите се разиграха и направиха цялостен поврат. В 22-ата минута Ерлинг Халанд получи пас в кулоар от Санчо и копна топката над Зомер за 1:1.

Шест минути по-късно Дортмунд излезе наред след прелестна композиция. Двойно подаване сред Белингам и Санчо. Джейдън финтира и изведе Халанд, който простреля Зомер за повторно - 1:2.

Бяха нужни единствено още 4 минути за второто равнене в срещата. Нико Елведи вкара от близко след неприятна интервенция на Бюрки. Шут от фаул на Ларс Щиндл. Вратарят избави, само че топката попадна в притичалия Елведи - 2:2.

През второто полувреме упованията за преимущество на Дортмунд не се сбъднаха.

В 49-ата минута Бенсебайни финтира Брандт отляво на офанзивата и стреля по диагонал. Топката мина през бранители и стража и влезе във вратата - 3:2.

Гостите правеха всичко с цел да се върнат още веднъж в мача, само че бяха хващани на контри.

В 78-ата минута резервата Маркус Тюрам се измъкна при центриране и самичък от близко заби топката под гредата за 4:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР