Борусия (Дортмунд) завършва годината като лидер в Бундеслигата и преди

...
Борусия (Дортмунд) завършва годината като лидер в Бундеслигата и преди
Коментари Харесай

Шефът на Дортмунд: По-стабилни сме от това, за което сме си мечтали, а това е проблем

Борусия (Дортмунд) приключва годината като водач в Бундеслигата и преди последния мач на Байерн (Мюнхен) има 9 точки задатък. Силната есен на “жълто-черните” беше ненапълно изненадваща на фона на неубедителни резултати през последните сезони, в които тимът по този начин и не беше съперник на баварците.

“Вижда се, че сме създали крачка напред - разяснява изпълнителният шеф на клуба Ханс-Йоахим Ватцке. - Най-големият ни проблем сега е, че сме доста по-стабилни от това, за което сме си мечтали. Трябва да работим крепко и да продължаваме да прогресираме.”

Босът на вестфалци чака сериозен отпор от Байерн напролет: “Те имаха къс интервал на уязвимост и може би не са на равнището си отпреди две години, само че ние би трябвало да продължим да сме съсредоточени”.

Great feeling to bounce back with a win and a great way to end 2018 with @BVB

Thanks to the fans for all your support #BVBBMG #HejaBVB pic.twitter.com/as8tNMrkTD
— Axel Witsel (@axelwitsel28) December 21, 2018
Ватцке не е склонен, че мюнхенският гранд се нуждае от смяна в управлението. Мнозина настояват, че президентът Ули Хьонес към този момент не е кадърен да управлява клуба, само че през вчерашния ден спряганият за негов правоприемник на поста Карл-Хайнц Румениге подписа нов контракт като началник на Борда на шефовете, което значи, че скоро няма да има рокади. “Защо да ги сменят?! Та Байерн завоюва купата в шест следващи сезона и постоянно са на полуфинал в Шампионската лига. Не мисля, че клубът се нуждае от огромна промяна”, съобщи Ватцке. Бундеслига 17 кръг, петък 21 декември  Борусия (Дортмунд) 2:1краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР