Борусия Дортмунд записа много трудна победа с минималното 1:0 срещу

...
Борусия Дортмунд записа много трудна победа с минималното 1:0 срещу
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд записа много трудна победа срещу водения от българин Арминия

Борусия Дортмунд записа доста сложна победа с минималното 1:0 против гостуващия на „ Сигнал Идуна Парк “ отбор на Арминия Билефелд в среща от 26-ия кръг на немската Бундеслига. Единственото попадение осъществя Мариус Волф в 21-ата минута.

Двубоят не мина и без българско присъединяване, тъй като за този мач отпред на гостуващия отбор беше Илия Груев. Българинът е помощник-треньор в Арминия, само че се наложи през днешния ден да води тима, тъй като наставникът Франк Крамер е инфектиран с ковид, както и още шестима играчи на състава на гостите.

Отборът на Арминия обаче се показа добре под управлението на Груев, като сътвори няколко благоприятни условия за гол, само че в последна сметка не съумя да осъществя и остава тъкмо над рисковата зона.

Домакините влязоха в мача без 10 съществени играчи, включително звездата Ерлинг Халанд, капитана Марко Ройс и цялата титулярна защита, само че все пак стигнаха до триумфа с гол на Мариус Волф в 21-вата минута.

Десетина минути след гола " жълто-черните " на два пъти имаха искания за дузпа, които не бяха почетени, а през второто полувреме удар на Дониел Мален срещна напречната греда на вратата на Арминия.

С триумфа воденият от Марко Розе отбор на Борусия събра 53 точки и изостава със 7 от водача Байерн Мюнхен, който е и с мач повече. През второто полувреме в игра за Дортмунд се завърна Ерлинг Халанд, който поради контузия не беше играл от 22 януари насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР